Win een romantisch filmweekend

Vanaf vrijdag 13 september gaat het Zeeuwse filmfestival ‘Film by the sea’ van start en daar kun jij bij zijn!

Dit jaarlijks terugkerend festival is hét filmfestival voor film en literatuur. Met de focus op literatuurverfilmingen onderscheidt Film by the Sea zich van andere filmfestivals in Nederland en Europa. Naast vele premières is er ook aandacht voor kwetsbare cinema, filmcolleges en een schrijfworkshop van Arjen Lubach. Het festival wordt op zaterdag 21 september afgesloten met de slotfilm. Dit jaar is de slotfilm de Nederlandse première van About Time. En jij kunt hier bij zijn want VIVA mag 2x een filmfestival-weekend voor 2 personen weggeven.

Wat kun je winnen?
De prijs bestaat uit:

  • 2x overnachting voor 2 personen in een fijn hotel in Vlissingen met ontbijt (weekend van 21 en 22 september)
  • 2x 2 tickets voor de Nederlandse première ‘About Time’ op zaterdag 21 september

Ja, ik wil winnen
De slotfilm About Time is de nieuwe romantische komedie over een jonge advocaat die van zijn vader te horen krijgt dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen.

Vertel ons via dit formulier onder ‘oplossing’ wat jij zou doen (of hebt gedaan!) om de liefde van je leven te veroveren en wie weet maak jij kans op een romantisch filmweekend in Zeeland op 21 en 22 september.

De winnaars zijn bekend: Gefeliciteerd Anne-Marije Frederiks en Tita Zeillemaker! Heel veel plezier tijdens het Zeeuwse filmfestival.