Win: Romcom prijzenpakket!

 

VIVA.NL IS GEHEEL VERNIEUWD EN DAT VIEREN WIJ MET JOU DOOR EEN WEEK LANG PRIJZEN WEG TE GEVEN!

Win-actie 2 – Maak kans op een ‘Pak van mijn Hart’ filmpakket

Vanaf 6 november draait de nieuwe feelgoodmovie ‘Pak van mijn Hart’ in de bioscoop. VIVA mag vijf filmpakketten weggeven met daarin twee filmkaartjes en de dvd van ‘Alles is Liefde’ en ‘Alles is Familie’.

Sterrencast

De romantische comedy is geregisseerd door Kees van Nieuwkerk en bevat een sterrencast met onder andere Chantal Janzen, Halina Reijn en leuke mannen Fedja van Huêt en Benja Bruijning. Genoeg reden om te kijken dus!

De Film

In ‘Pak van mijn Hart’ runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf. Tom, ex-soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus. Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin (Halina Reijn). De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.

Hebben?

Kun jij niet wachten om deze romcom in de bioscoop te zien en ook nog opnieuw weg te zwijmelen bij ‘Alles is Liefde’ en ‘Alles is Familie’? Vul dan hieronder het winformulier in en maak kans op het prijzenpakket!

 Deze win-actie is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.