WIN: sieraden van Ciraad

ciraad

Zomers weer betekent zomerse kleuren en ontwerpen. En daaraan voldoet de collectie Starfish van het merk Ciraad helemaal! De sieraden kunnen binnenkort van jou zijn, want VIVA verloot 6 stuks!

Starfish Jewels is, zoals de naam doet vermoeden, geboren uit liefde voor de zee en natuurlijke materialen. De rode draad door iedere collectie is ‘make your own luck’ en ‘life is what you make of it’. In de Starfish-collectie is veel mintgroen verwerkt, wat zorgt voor een frisse look. Een perfecte kleur nu de zon schijnt!

VIVA geeft van elk van onderstaande sieraden 2 stuks weg:

Ciraad1

 

Armband 1 (t.w.v. 49,95)
Met deze armband ben je in een keer klaar. Vier verschillende strengen met gouden en groene kralen zijn verwerkt tot een armband. Alle strengen zijn verschillend van kraal. De armband is heeft een goudkleurige sluiting met verstelkettinkje.

 

 

Ciraad2

 

Armband 2 (t.w.v. 34,95)
Dit exemplaar bestaat uit zeer fijne goudkleurige en groene kralen. De goud/groene veer valt mooi op de pols.

 

 

 

Ciraad3


Ketting (t.w.v. 44,95)

Aan de fijne goudkleurige ketting hangt een goudkleurige opengewerkte amulet. Hieraan is een opvallende veer gehangen. Voor deze veer een bruine, vierkante Swarovski in goudkleurige setting. Deze ketting heeft een lengte van ongeveer 85 cm en is indien gewenst eenvoudig zelf in te korten.

 

 

 

 

Vergeet niet op het winformulier aan te geven welk van de bovenstaande sieraden je wilt hebben.

De rest van de Starfish-collectie kun je vinden op Ciraad.nl.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.