WIN: tablet en laptop in één van ASUS

ASUS

Twijfel je tussen een tablet of een laptop? Dit nieuwe model van ASUS biedt de uitkomst. De Transformer Book T100 Chi is namelijk twee in één! En guess what? Elke maandag van augustus geeft VIVA een exemplaar weg!

De ASUS Transformer Book T100 Chi is een hybride: een tablet die ook functioneert als laptop. Hij is beschikbaar in een 32GB- en 64GB-versie en draait op Windows 8.1-software. Verder beschikt de tablet over een 10.1-inch ips lcd display, een usb en hdmi-poort, een 1.5Ghz quadcore-processor, een microSD-kaartlezer, een keyboard dock en 2GB aan werkgeheugen.

De T100 is een van de drie nieuwe Windows 8 tablets die ASUS het eerste kwartaal van 2015 heeft gelanceerd. De Chi-lijn bestaat verder uit de Transformer Book T90 Chi (8.9 inch) en de Transformer Book T300 Chi (12.5 inch).

VIVA verloot 5x de 64GB-variant van de T100 Chi. Wat je moet doen om er een te bemachtigen? Vul het winformulier hieronder in en beantwoord op onze Facebookpagina de volgende vraag: op welke plek zou jij het liefst online willen zijn met je Chi-tablet? De origineelste inzending wint!

De eerstvolgende winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 17 augustus. 

ASUS T100 Chi 4Asus t100 chi 3

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.