WIN: Tag jouw ‘bierfie’ en win een figurantenrol

Rokjesdag

Wie zegt dat vrouwen alleen maar wijn drinken? Bier is al lang geen mannendrankje meer: we love beer! Upload nu jouw ‘bierfie’ en maak kans op één van de vier figurantenrollen in de promo voor de nieuwe Nederlandse film Rokjesdag van Johan Nijenhuis.

Lijkt het jou wel wat om te schitteren als figurant in Rokjesdag? Upload dan nu jouw eigen ‘bierfie’: een selfie waarop je proost met een biertje. Tag je foto via Twitter, Instagram of Facebook met de hashtags #LoveBeer en #Rokjesdag  en wie weet heb jij straks een figurantenrol in de officiële RTL promo van Rokjesdag!

Nog niet bekend met Rokjesdag? Bekijk dan hieronder de trailer:

Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yacilner) is net verloofd maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen… Ondanks alles lijkt de avond voor iedereen op een speciale manier uit te pakken. Zelfs Rens dreigt verliefd te worden op de eigenzinnige Mika (Barbara Sloesen)