WIN: Tickets voor de bioscoopfilm ‘The girl on the train’

Na het grote succes van het boek van Paula Hawkins, draait sinds 6 oktober ‘The girl on the train’ ook in de bioscopen. Nog niet gezien? Dan heb je geluk, want VIVA mag 9×2 kaarten weggeven!

De film draait om Rachel, die elke ochtend dezelfde trein neemt. Ze hobbelt elke dag over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stop daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven is – in Rachels ogen – perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.

Op een dag ziet ze iets vreemds in hun tuin. De trein rijdt gewoon weer door, maar voor Rachel verandert alles. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat ‘Jess’ vermist wordt. Hiermee raakt ze niet alleen verwikkeld in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Maar wie is er te vertrouwen? Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich  met deze zaak te bemoeien?

Lijkt de film je wel wat? Vul dan onderstaand winformulier in en maak kans op de tickets!

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.