WIN: Tropisch pakket van Playboy Condoms

Kom jij niet aan je dagelijkse portie fruit per dag? Misschien dat een extra sexbeurt jou op weg kan helpen. Playboy Condoms lanceert deze zomer namelijk nieuwe Limited Edition Paradise condooms met de smaken banaan, mango en sinaasappel.

Speciaal voor VIVA heeft Playboy Condoms een tropisch pakket samengesteld, inclusief de nieuwe condoomsmaken:

  • Banaan bevordert voornamelijk het libido van de heren. Bananen bevatten veel enzymen die belangrijk zijn voor de sexuele gezondheid. Bovendien leveren ze met hun bron van B-vitaminen een boost aan lichamelijke energie.
  • Mango bevat veel vitamine E. Deze vitamines verbeteren de werking van het hormonale (sexuele) systeem en zorgen zo voor een beter seksleven.
  • Sinaasappel bevat vitamine C en dat bevordert zowel de hoeveelheid als de beweeglijkheid van sperma. Ook zou vitamine C het aantal orgasmes verhogen.

Kans maken op zo’n pakket vol zomerse artikelen van Playboy Condoms? Vul het winformulier hieronder in.

Als je vóór 31 augustus 2015 een 12-/24-pack Playboy condooms of Playboy lubricant koopt bij een van deze retailers, maak je automatisch kans op een reis naar Ibiza voor twee personen.

Playboy condoms

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.