WIN: Verticale Pallet Tuin van PopupPallets

Heb je geen tuin, maar toch behoefte aan groen om je heen? Pop Up Pallets (PUP) komt met dé oplossing: de Verticale Pallet Tuin. Daarmee kunnen mensen die alleen een balkon hebben toch genieten van hun eigen groene oase. Hebben? VIVA geeft 4 stuks weg!

Muur van groen

De Verticale Pallet Tuin biedt een oplossing aan ruimtegebrek op balkons. De tuin is opgebouwd uit FSC vurenhouten panelen waar bakken voor de planten aan zijn bevestigd. Zo ontstaat als het ware een muur van groen. Ontwerper Egbert van Triest van PUP: ‘Nederlanders staan bekend om hun liefde voor tuinen, dat blijkt ook uit het enthousiasme omtrent de moestuinen van AH. Maar lang niet iedereen heeft de ruimte om wat met die hobby te doen. Dat heeft mij geïnspireerd tot het maken van de verticale tuin. Een ideale oplossing voor iedereen met een kleine buitenruimte, die wel graag groen om zich heen heeft.’

De tuin, verkrijgbaar vanaf 59 euro, heeft een diepte van 12 centimeter en wordt standaard geleverd met verstelbare bakjes, ophanghaken en folie. Hij is verkrijgbaar in drie maten: 80×100 cm, 160×100 cm en 240×100 cm. Om de levensduur te verlengen, wordt de Verticale Pallet Tuin voor een meerprijs vanaf 38 euro voorzien van beschermende beits. Momenteel zijn de tuinen verkrijgbaar met een introductiekorting van 25 procent.

VIVA verloot 4 exemplaren van onbehandeld blank vurenhout:
2x pallettuin ‘Little planet’: 100×80 cm
2x pallettuin ‘Butterfly’: 160×100 cm

PUP pallet tuin

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.