WIN: Kaarten voorstelling Nadja Hüpscher tijdens de Parade

nadja hüpscher

Nadja Hüpscher en Bart Rijnink spelen en maken muziek in Gratis in je hol… ja, joh, prima. Een schaamteloze voorstelling over mislukte audities, de druk van het BN’er-schap en nervous breakdowns bij de make-up afdeling van het Kruidvat. VIVA mag tickets voor de voorstelling tijdens de Parade weggeven!

Ooit was Nadja Hüpscher zeer kritisch, geëngageerd, en ook zakelijk ging het voor de wind. Maar ja, tijden zijn veranderd, er zijn kinderen en een hypotheek. Wat was er ook alweer tegen een facelift of meedoen aan een reality programma? Nadja doet niet meer zo moeilijk. ‘Wat denk je zelf?’ is vervangen door ‘Ja joh, prima’. Als het maar leuk is. Of goed voor haar netwerk. Of gewoon werk. Lekker bezig blijven. Ook belangrijk.

Wil jij kans maken op kaarten voor de voorstelling Gratis in je hol… ja, joh, prima tijdens de Parade? Vul onderstaand winformulier in om mee te doen!

De Parade vindt van 30 juli t/m 2 augustus plaats in Utrecht en van 11 tot en met 14 augustus in Amsterdam. Voor de Parade geldt een entree van 7 euro.

In VIVA 28 staat een interview met Nadja Hüpscher. Het blad ligt nu in de winkels. Online bestellen kan hier!

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.