WIN: Vriendinnen-fotoshoot

Geïnspireerd geraakt door de last supper-shoot van de VIVA-redactie? Snappen we, en daarom geven we je de kans om ook op de foto te gaan met je vriendinnen!

Speciaal voor de feestdagen hebben we een toffe actie: je maakt kans op een fotoshoot met je vriendinnen. In samenwerking met Happix mogen we vijf keer een tegoedbon ter waarde van € 150 weggeven om jou en je vriendinnengroep door een professionele fotograaf op de foto te laten zetten.

Happix helpt je bij het vinden van een goede fotograaf. Op de website kun je een fotograaf bij jou in de buurt vinden en gemakkelijk portfolio’s met elkaar vergelijken. Hoeveel jaar ervaring heeft deze fotograaf? Past hij of zij bij mijn wensen? Wat zijn de mogelijkheden van de shoot? Na het vinden van de perfecte fotograaf, hoef je alleen nog maar een afspraak te maken en je vriendinnen op te trommelen.

happix-logo

Kans maken op een van de vijf waardebonnen? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder de Facebookpagina van Happix te liken en het winformulier in te vullen.

Like via deze button de pagina:

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.