WIN: Waxbehandeling naar keuze ter waarde van € 40

win waxbehandeling

Wil jij een keer langer dan twee dagen van je beenhaar verlost zijn? Of heb je altijd al een Brazilian wax willen proberen, maar heb je nét even dat laatste duwtje nodig? Grijp nu je kans, want VIVA verloot 10 behandelingen bij The Wax Bar.

Nu de zomer voorbij is, hebben we nóg minder motivatie om elke keer onder de douche ons scheermesje erbij te pakken. Met harde stoppels of lang beenhaar rondlopen is echter ook weer zo wat, dus hoe fijn zou het zijn als je haartjes gewoon een paar weken wegblijven? Alles wat je nodig hebt, is een goeie waxbehandeling. En laten we die nu net verloten.

Lees ook: Jess test: pijnloos ontharen met nieuw soort wax

Van Brazilian tot leg wax

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een waxbeurt is het formulier onder aan deze pagina invullen. Ben je een van de tien gelukkigen, dan win je een behandeling ter waarde van € 40. Wat je onder handen laat nemen, is helemaal aan jou. Dat mogen je benen zijn, maar ook je wenkbrauwen of – als je durft – de boel down under.

Over The Wax Bar

The Wax Bar is een gespecialiseerde en professionele waxlocatie met vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Amersfoort, Breda en Noordwijk. In tegenstelling tot andere waxsalons, maakt The Wax Bar gebruik van haar eigen Supreme Wax, ontwikkeld door te experimenteren met natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een hypoallergene hot wax met verzorgende calendula en een geheim ingrediënt dat de huid een milde peeling geeft, waardoor ingegroeide haartjes worden voorkomen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.