Maak kans op een weekend Parijs!

Ochtendvergaderingen, op en neer naar klanten, dossiers afwerken en dan tóch stipt om 17.59 uur voor de deur van het kinderdagverblijf staan. Vervolgens proberen om, na het avondritueel met de kids, op tijd in de stad te zijn om bij te kletsen met vriendinnen. O ja, en dan wil manlief ook nog wat aandacht.

Beauty op wielen

Soms is het lastig om álle ballen in de lucht te houden. Maar een béétje VIVA-vrouw laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Die stapt in de nieuwste Renault Twingo, installeert moeiteloos de Maxi Cosi op de achterbank, grist een snoetenpoetser uit een van de handige opbergvakjes en koppelt onderwijl haar smartphone aan het vernuftige R&GO-systeem, waarmee je – dankzij Bluetooth en de gratis app – moeiteloos door de stad navigeert. En wie denkt dat je met kinderen louter bent aangewezen op duffe familiewagens: deze beauty op wielen is weliswaar een vijfdeurs, maar oogt door de verborgen handgrepen als sportieve driedeurs. En met verdraaid goede wielen in de uiterste hoeken, heeft ie een ultrakleine draaicirkel. Ook geschikt bevonden voor een girls night out of shopweekend dus. En extra fijn: de motor is achterin geplaatst om de wielbasis te vergroten, dus binnenin is er nóg meer ruimte. Je sleutels, tablet, make-up en flesvoeding: alles kun je erin kwijt. Want je wilt een auto die net zo veelzijdig is als jijzelf, toch?

Maak kans op een weekend Parijs!

Leuk al die ballen hooghouden, maar soms wil je even alleen op pad met je vriendinnen. Wat dachten jullie van een shopweekend in Parijs? Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Twingo? Ga naar viva.nl/twingo en vraag de brochure aan. Dan maak je kans op een weekendje Parijs, mét € 500 shoptegoed, verblijf in het hippe Mama Shelter-hotel en het hele weekend de beschikking over een nieuwe Renault Twingo, dus je cruiset lekker zelf op en neer.

Beeld: lachris77 / 123RF Stockfoto