WIN WIN WIN: 5x de roman ‘Vol verwachting’ van Madelein Kerseboom

Vol verwachting

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen. 

Vlak voordat Madelein Kerseboom af zou studeren aan de Pabo, krijgt ze de ziekte van Ménière. Deze chronische aandoening verstoort het evenwichtsorgaan en zet Madeleins leven van de ene op de andere dag op zijn kop. Door de aanvallen van duizeligheid is voor de klas staan er niet meer bij. Op goede dagen pakt Madelein haar oude hobby weer op, waar ze inmiddels haar werk van heeft gemaakt: schrijven! Onlangs verscheen alweer haar derde feelgoodboek Vol verwachting, waarin ze serieuze themas behandelt in een romantisch jasje. VIVA mag 5x dit fantastisch boek weggeven.

Vol verwachting

De twee zussen Anouk en Hanne Jacobs hebben een hechte band, maar zijn compleet verschillend. Anouk vliegt de hele wereld over als purser bij KLM. Ze geniet van haar vrijheid en leeft een avontuurlijk bestaan. Hanne is al jaren samen met Bas. Ze zijn getrouwd en willen dolgraag een kindje. Maar een zwangerschap blijft uit en Hanne en Bas starten noodgedwongen met ivf.

Dan blijkt Anouk zwanger te zijn van een man met wie ze één nacht heeft doorgebracht na een feest op Mambo Beach, en de zussenband komt flink onder druk te staan. Wat moet Anouk met een zwangerschap? Wil ze het kindje eigenlijk wel houden? En kan Hanne ermee omgaan dat haar onverantwoordelijke zus wél zwanger is?

Winnen

Zin gekregen in dit verhaal? Vul hieronder het winformulier in en maak kans!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief