WIN: Een (zonne)bril op sterkte!

Een bril dragen we allang niet meer alleen om beter te kunnen zien. Tegenwoordig is het de perfecte accessoire en match je ’m standaard met wat je aanhebt.  Eyelove heeft een bril voor elke outfit. En het mooie is: VIVA mag vijf brillen weggeven!

Eyelove verkoopt hippe monturen met brillenglazen van hoge kwaliteit op jouw sterkte. Je kunt kiezen uit minimaal 175 monturen. Kunststof of metaal, klein of groot, rond of vierkant, kleurrijk: er is voor ieder wat wils. Ook kun je bij Eyelove-verkooppunten terecht voor een gratis oogmeting, waarmee heel secuur wordt vastgesteld welke sterkte glazen je nodig hebt.

Naast de goeie kwaliteit brillen en de fijne service is Eyelove ook nog eens heel geschikt voor de portemonnee. Voor € 49 heb je een complete bril met montuur naar keuze, glazen op elke sterkte met een kras werende laag, ontspiegeling bij blanke glazen, een gratis oogmeting én een luxe brillenkoker. Een multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte kost maar € 99. Mocht je niet in de prijzen vallen bij deze winactie, dan is je perfecte accessoire nog steeds binnen handbereik.

Kans maken op een van de vijf toffe brillen van Eyelove? Vul hieronder het winformulier in. Je hebt t/m 9 december de tijd om te reageren.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.