WIN: 5×4 bioscooptickets voor de film Ernest & Célestine + een sneeuwbol

Zin in een gezellig dagje weg met het gezin? VIVA geeft 5×4 bioscooptickets weg voor de kleuterfilm Ernest & Celestine + een sneeuwbol. Lees snel verder om te lezen hoe je kans maakt.

Ernest is een grote hongerige beer. Hij speelt graag muziek en eet jam. Hij is soms een beetje knorrig, maar na zijn slechte humeur volgt altijd een grote lach. Ernest deelt zijn huis met Célestine, een optimistisch en vastberaden weesmuisje, dat voor niets en niemand bang is. De twee vrienden vervelen zich nooit samen. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. De film draait vanaf zondag 13 januari als feestelijke voorpremiere in 50 Pathé en VUE bioscopen in het hele land. Vanaf 6 februari is de reguliere release.

 Bekijk hieronder de trailer.

Winnen?

Wil je kans maken op de tickets? Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.