WINNEN: 5x Dr. Green Desinfect pakket t.w.v. €29,95

Dr.Green Aloë Vera

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen. 

Vanwege het coronavirus is handen wassen en desinfecteren essentieel. Helaas blijft daardoor weinig van onze handen over en krijgen veel mensen last van schrale handen, kloofjes en eczeem. Dr. Green, de grootste Aloë vera teler van Europa, heeft daarom speciale pakketten op de markt gebracht om onze huid gezond te houden en handen te desinfecteren.

Dr. Green Aloë vera

De gel van het Aloë vera blad staat bekend om zijn geneeskrachtige werking en heeft een hydraterende werking voor droge handen en andere huidverzorging. Aloë vera is 100% puur en een natuurlijk product voor de huid. Hierdoor kan het helpen bij het verminderen van huidproblemen en klachten zoals jeuk. Het product is perfect voor mensen die een geïrriteerde huid krijgen door het wassen van hun handen. Het oogsten en gebruiken van de gel is eenvoudig en de losse bladeren zijn minimaal vier weken houdbaar in de koelkast.

Winnen

Wil jij graag een Dr. Green Desinfect pakken winnen? Vul hieronder het winformulier in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans!