Winnen: cursus erotische massage!

VIVA.NL IS GEHEEL VERNIEUWD EN DAT VIEREN WIJ MET JOU DOOR EEN WEEK LANG PRIJZEN WEG TE GEVEN!

Win-actie 3 – Maak kans op een cursus erotische massage

Wil jij je vriend eens flink verwennen met een spannende massage? Doe dan mee met deze win-actie en wie weet leer jij binnenkort samen met een vriendin de ‘fijne kneepjes’ van een erotische massage (t.w.v. € 220,-).

Wat leer je precies?

Tania Mulder leert je tijdens de cursus hoe je een erotische massage opbouwt, hoe je je vriend het beste kunt opwinden en welke penisgrepen, zoals de palmboom, het snaveltje en vuurtje maken, je zeker niet moet overslaan. Maar ook aan je eigen genot wordt gedacht! Tijdens de cursus leer je namelijk ook hoe je een prikkelende body to body massage kunt geven die jullie beiden opwindt.

Jack

Alles wordt geoefend op pop Jack en op modelpenissen, dus de kleren blijven gewoon aan. De tips and tricks kun je vervolgens in je eigen bed bij je vriend in praktijk brengen. Hij zal niet weten wat hem overkomt! Voor meer info kun je een kijkje nemen op www.cursuserotischemassage.nl.

Samen met een vriendin meedoen met de win-actie? Vul dan het winformulier in en laat daarin weten wat jouw favo topic op het VIVA forum is.

 Deze win-actie is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.