Winnen! Debuutroman van blogger Martin

dansen met herinneringen

Tussen onze bloggers bevinden zich een hoop getalenteerde schrijvers. Ook blogger Martin ligt inmiddels te shinen in de boekhandels met zijn debuut Dansen met Herinneringen. De roman heeft een bijzondere insteek. ‘Toen mijn moeder overleed in 2004, was het vooral het verdriet van mijn vader dat moeilijk te verdragen was. Hij verloor niet alleen zijn vrouw, maar tegelijkertijd zijn beste maatje. Zijn wereld ingestort, de stabiele grond weggevaagd onder zijn voeten, en er was niets dat ik kon doen. Ik kon haar immers niet tot leven wekken… althans… En zo ontstond het idee voor een bijzondere roman. Geschreven voor één persoon. Dansen met Herinneringen is een roman voor mijn vader.’

Het verhaal
John zou er alles voor geven om de liefde van zijn leven nog één keer te kunnen zien. Opeens wordt zijn wens op onverklaarbare wijze werkelijkheid: Mary, de vrouw van wie hij jaren geleden voor eeuwig afscheid had moeten nemen, is terug in zijn leven. Maar hoe? En vooral: waarom? Al snel komt John tot een pijnlijke ontdekking: Mary zit in de problemen. In een race tegen de klok moet hij antwoord zien te vinden op de vragen die alles met elkaar verbinden. Kan hij Mary helpen? Is het allemaal echt? En wie is toch die geheimzinnige Tucker, die alles in werking heeft gezet? Op zoek naar zichzelf en de waarheid raakt John verwikkeld in een bijzonder avontuur, waarin liefde en opoffering voor hem een nieuwe betekenis krijgen. Mét zijn Mary. Voorgoed. Of toch niet?

Winnen!
Wij mogen tien exemplaren weggeven van Dansen met Herinneringen. Kans maken? Surf dan naar onze Facebookpagina en doe mee met de winactie.