Winnen: Grolsch Minibar!

winnen

Yeaaah, they did it: Nederland is door naar de kwartfinales!

Cruciaal biertje

Grolsch wenst onze jongens alle geluk, maar is ook de supporters thuis niet vergeten met de introductie van de Grolsch Minibar. Want wist je dat 80% van de Nederlanders een koel biertje cruciaal vindt bij een spannende wedstrijd? Grolsch heeft onderzoek laten uitvoeren onder Nederlandse bierdrinkers, waaruit blijkt dat zowel mannen als vrouwen een koel biertje, een lekkere snack én hun vriendengroep het belangrijkst vinden tijdens een goede voetbalwedstrijd. Meer feitjes en weetjes zien?

• Nét iets meer vrouwen dan mannen zeggen nooit voetbal te kijken, maar als de dames eenmaal zitten staan ze ook niet meer op: 47% vertikt het om op naar de keuken te lopen als hun glas leeg is.
• Geduld blijkt ook niet de sterkste eigenschap van de Nederlandse bierdrinker te zijn. 60% van de respondenten zegt hun lauwe biertje in de vriezer te stoppen om het zo snel mogelijk op de perfecte temperatuur te krijgen. Niet geheel zonder risico: iedereen die wel eens een flesje of blikje in de vriezer vergeten is, weet dat het resultaat niet bepaald wenselijk is.
• Slechts 9% vindt lauw bier een optie, de rest neemt liever iets anders te drinken (16%), stopt het in de koelkast (10%) of verlaat het huis om ergens anders koel bier vandaan te halen (5%).
• Natuurlijk wilde Grolsch weten wat Nederlandse voetbalfans met de Grolsch premium van dit jaar, de Minibar, zouden doen als ze bij de gelukkige winnaars zouden horen. Het antwoord stelt niet teleur: maar liefst 64% zou het retro-koelkastje midden in de woonkamer of naast de bank zetten, waar iedereen ‘m kan bewonderen en er makkelijk bij kan. Heel logisch, want met 69% is ‘thuis’ de favoriete plek om van koel bier te genieten.

Voorspel en win!

Wil jij kans maken op je eigen exemplaar van de Grolsch Minibar? Doe dan mee met onze winactie op Facebook door de juiste uitslag te voorspellen voor de wedstrijd Nederland – Costa Rica!