WINNEN: 20x prachtige én verzorgende mascara van Lashcode

Lashcode mascara

Een goede mascara is belangrijk, want niets maakt je ooglook af als een stel mooie lange wimpers. VIVA mag 20x de mascara van Lashcode weggeven t.w.v. €24,- !

Prachtig effect

De mascara van Lashcode geeft je wimpers een echte boost. Met de nauwkeurig ontwikkelde Lashcode-applicator weet de mascara elk individueel wimperhaartje meer volume, lengte en kleur te geven. Doordat het borsteltje de wimpers van elkaar scheidt, heb je geen last van klontjes of afschilferingen. Het uiteindelijke effect? Opvallende, lange, fluweelzachte wimpers, met een natuurlijke uitstraling.

lashcode mascara

Verzorgend

Je wimpers zijn belangrijk. Naast dat ze mooi zijn, beschermen ze je ogen tegen bijvoorbeeld vuiltjes. Wees daarom lief voor je wimpers en gebruik een verzorgende mascara. De Lashcode mascara bevat zes natuurlijke ingrediënten die de groei van de wimpers ondersteunen en genereren. Ook versterkt het de wimpers, waardoor ze minder snel uitvallen. Na regelmatig gebruik zullen dit soort zichtbare effecten steeds duidelijker worden.

Lees ook: Zestig procent van de vrouwen gebruikt make-up die over de datum is (en waarom dit gevaarlijk is)

Getest door VIVA

VIVA mocht de mascara zelf testen en daar zijn wij heel blij mee! De mascara pakt inderdaad elk wimperhaartje mee, met als effect: duidelijke volle wimpers. Het flexibele borsteltje zorgt er voor dat zelfs de lastigste hoekjes bedekt kunnen worden met een mooie fluweelzwarte laag. Doordat de mascara goed blijft zitten en niet klont, ben je de hele dag verzekerd van opvallende – maar toch natuurlijk ogende- wimpers.

lashcode mascara

Winnen

Net zo enthousiast geworden als wij? Vul de onderstaande formulier in en maak kans om één van de twintig Lashcode mascara’s gratis te ontvangen!