WINNEN: Whatsapp Escape Game The Black Hawk

Online escape room Black Hawk

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen.

Had je éindelijk met je vriendengroep een datum kunnen prikken voor een spannende middag in de escape room, komt corona om de hoek kijken. Maar niet alleen jij, ook de eigenaren van de escape rooms zijn zeer teleurgesteld. Gelukkig kan er al voor vele sociale activiteiten een 1,5 meter oplossing gevonden worden. Zo ook voor de escape rooms. Die kunnen namelijk gewoon digitaal! VIVA mag dit online uitje weggeven. 

Online escape room The Black Hawk

The Black Hawk is een avontuur dat je samen speelt met je vrienden via een Whatsapp-groep. Door in te loggen op geheime websites, social media te doorzoeken en je telefoon op meerdere manieren te gebruiken kun je alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden en je geheime opdrachtgever contacteert je met alle instructies. De 60 minuten gaan in…

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Per game kunnen er maximaal zes mensen meedoen. Vriendengroep gevonden? Via Whatapp krijg je de opdrachten binnen en moet je binnen het uur de Black Hawk helpen. Het enige wat je nu moet doen is een digitale datum prikken met z’n alle. Pak die agenda er dus maar snel bij!

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Online escape room Black Hawk

Winnen

Vul hieronder het winformulier in, schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op deze te gekke online escape game.