Winnen: heerlijk theepakket!

winnen thee

Van sommige dingen krijg je nooit genoeg in het leven. Zoals thee: ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed – zo ongeveer, dan. Zeker nu het wat kouder weer is, is het heerlijk om de hele dag door thee te leuten. Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel smaken, dat het warme drankje nooit gaat vervelen.

Respect voor mens en natuur
Ook Piramide weet wat lekkere thee is en heeft een fijn aanbod met heerlijke theeën. Het merk maakt al meer dan 30 jaar pure, biologische en fairtrade (kruiden)thee, met de hand geplukt in onder meer Vietnam. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en verbouwd met respect voor mens en natuur – en dan smaakt zo’n kopje thee toch nóg een stuk lekkerder. De theezakjes zijn geknoopt en verpakt in sachets, zodat de smaak optimaal behouden blijft. Je bewaart ze in de bijpassende FSC-houten theekist.

En daarbij heb je ruime keuze, want Piramide creëerde 12 smaken om jouw mok heet water mee om te toveren in een verwarmende verwennerij. In het assortiment vind je klassiekers als groene thee (altijd goed), maar ook unieke smaken zoals spicy, een pittige kruidenthee met onder meer zwarte peper, gember en zoethout. En mijn favoriet – de sterrenmix – zit er ook tussen, een kruidenthee met pepermunt en steranijs.

Doe mee en win!
Kun jij wel een aanvulling op jouw theecollectie gebruiken? Komt perfect uit, want VIVA mag in samenwerking met Piramide 10×6 doosjes thee weggeven. Meedoen? Vul het winformulier in!

* De winnaars hebben bericht gehad, je kunt niet meer meedoen met deze winactie.

© Beeld: Thinkstock