Win een kookboek van Jamie Oliver!

winnen jamie oliver

Mijn favoriete maaltijd bevat een stukje vis. Het is gezond, lekker en licht verteerbaar en je kunt het eindeloos combineren; ideaal dus. Maarja, die graten hè… en ook het bakken levert weleens problemen op. Een visje is al snel aangebrand – niks mis met een krokant korstje, maar liever niet als-ie zwart ziet.

Van Jamie zelf
De kans dat dat gebeurt met de diepvriesvis van Jamie Oliver, is gelukkig héél klein. Ook de Britse kok is een groot visfan en lanceerde vorig jaar een duurzaam diepvriesvis-assortiment, bestaande uit culinaire creaties die Jamie zelf heeft ontwikkeld. Het woord ‘diepvries’ schrikt mensen al snel af – als ze vis eten, dan toch liever vers. Maar dat is nergens voor nodig, want diepvriesvis bevat al het goede van verse vis, zoals vitaminen en Omega 3.

Het assortiment is exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar en bestaat uit zalm en pollack-viskoekjes met een vleugje basilicum & Parmigiano Reggiano, vissticks gehuld in krokant broodkruim en pollack-viskoekjes gehuld in broodkruim met peterselie. Alle vis is MSC-gecertificeerd, dus het is duurzame vis van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien, en dat vind ik heel fijn: graatvrij en ook nog eenvoudig te bereiden. Heerlijk om te combineren met bijvoorbeeld wat puree en verse groenten.

Winnen!
Of nog beter: je doet gewoon wat inspiratie op bij Jamie zelf. VIVA mag namelijk tien exemplaren weggeven van zijn kookboek Te gast bij Jamie, waarin je meer dan 130 Britse recepten vindt die favoriet zijn bij de charmante tv-kok.
Kans maken op een boek? Vul het winformulier in! Deze actie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedoen.