Winnen: Salta Black-trampoline!

De zomervakantie is begonnen! En nog leuker: er is tropisch weer voorspeld, dus kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen.

En wat is er leuker dan rondspringen en ravotten op een trampoline? Goed nieuws: namens de online shop Pleinaanbiedingen.nl mogen wij een prachtige Salta Trampoline (inclusief veiligheidsnet) weggeven!

Gegarandeerd springplezier

De Salta Black Trampoline is 244 cm breed en heeft een 2,5 cm dik randkussen met een pvc-laag van 0,35 mm. Dankzij het formaat past deze Salta Trampoline Black Edition 244 cm óók in de wat kleinere tuin, maar dat maakt het springplezier er zeker niet minder op. Het zwarte veiligheidsnet is voorzien van de nieuwste ritssluiting, die geheel aangepast is aan de strenge veiligheidsnormen die de Europese Unie dit jaar heeft ingevoerd en maakt deze trampoline hartstikke veilig.

Met dit prachtige exemplaar heb je gegarandeerd een leuke én gezonde buitenactiviteit voor de kinderen. Waarschuwing: het kan alleen wel héél druk worden in jullie tuin…

Winnen!

Mag jouw tuin wel opgeleukt worden met de Salta Black? Wij mogen één trampoline weggeven. Klik hier om mee te doen!

Niet gewonnen? Pleinaanbiedingen.nl geeft nu exclusief voor Viva.nl-bezoekers 5% korting op de aanschaf van een nieuwe trampoline. Gebruik hierbij de kortingscode Trampoline2014.