Winnen: Samsung Gear Fit (+meer!)

Vind je dat je eigenlijk meer en regelmatiger moet sporten? Je bent niet de enige: onderzoek wijst uit dat 62% van de Europeanen precies hetzelfde heeft. Maar met een fantastische zomer voor de deur zou het mooi zijn als je wat vaker in je sportkleding schiet. De Gear Fit helpt je daarbij.

Mooier, beter en gezonder
De Gear Fit is de meest up-to-date wearable die momenteel op de markt is. Het apparaatje sluit perfect om je pols, is superlicht en houdt alles bij wat voor jou van belang is. Zo is het de perfecte motivator die je helpt je doelen te behalen. Met zijn strakke design, te customizen bandjes en diverse (fitness)apps is de wearable bovendien een fashion- én lifestyle-statement. Kortom, de Gear Fit maakt je leven via je pols mooier, beter en gezonder.

“De Gear Fit biedt tal van hulpmiddelen voor een gezonde lifestyle,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones van Samsung Nederland. “Het device heeft bijvoorbeeld een hartslagmeter en stappenteller aan boord, en door de personal fitness coach in real-time kan iedereen eenvoudig de fitnessroutine ontwikkelen die het beste bij hem of haar past.”

De Gear Fit is eenvoudig te koppelen aan de GALAXY S5 voor een nóg gezondere lifestyle. Of je nu wilt afvallen, traint voor de The Color Run of stiekem droomt van een halve marathon: zowel de nieuwste smartphone van Samsung als de Gear Fit helpen je je doelen dichterbij te brengen. Niet door je ergens toe te dwingen, maar juist door goed naar de wensen van jouw lichaam te luisteren. Met back-up van de Gear Fit en GALAXY S5 bepaal je eenvoudig welk trainingsschema voor jou het beste werkt.

Winnen!

Wil jij de GALAXY S5, Gear Fit en een exclusieve sportsbag winnen? Voorspel dan de juiste uitslag voor de wedstrijd Nederland – Mexico en maak kans op de Samsung GALAXY S5 en Gear Fit. Klik hier om mee te doen!