WIN: 5x een box met gezonde snacks van Graze

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee zijn alle goede voornemens ook van start. Graze helpt je daar een eindje mee op weg door een box met gezonde snacks voor je samen te stellen, en VIVA mag 5 stuks weggeven.

Graze biedt gezonde snackboxen aan die het een stuk makkelijker maken om je gezonde doelen te bereiken. De dozen bevatten vier gezonde snacks afgestemd op jouw behoeften, met natuurlijke ingrediënten. Zo heb je voor vier dagen in de week al je gezonde snacks bij de hand. Je bestelt de boxen online en ze passen door de brievenbus.Het is ideal voor op werk want juist dan is het verleidelijk om te grijpen naar ongezonde tussendoortjes.

Ingrediënten

Er zijn verschillende soorten boxen verkrijgbaar: een zoete, proteine, light, hartige en gemixte box. De snacks bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn voorzien van plantaardige eiwitten, vezels, vitamines of mineralen en zijn laag in calorieën (tussen de 63 en 250 calorieën per snack). Doordat de snacks in afgesloten porties worden geleverd, raak je niet in de verleiding om meer te snacken dan de aanbevolen portie.

Winnen

Wil jij kans maken op 1 van deze 5 boxen? Vul dan gauw het win-formulier hieronder in en maak kans!