Winnen: t-shirt van ByZimra!

Big news: ik ben gestart met een eigen T-shirt-lijn: het label By Zimra! 🙂 Allereerst zal ik natuurlijk even uitleggen waarom.

T-shirts zijn een van de meest gedragen kledingstukken en ze kunnen in veel verschillende kledingcombinaties je outfit leuk afmaken. Daarom ben ik ook van mening dat T-shirts absoluut niet over het hoofd gezien mogen worden binnen de modewereld.

Jammer vind ik dat niet alle opdrukken even leuk zijn. Dan zitten ze wel mooi, maar is bijvoorbeeld de tekst die erop staat niet zo denderend. Ik heb het gevoel dat er vaak op safe gespeeld wordt en dat de teksten vaak wat standaard zijn.

Ik heb het idee dat meiden/vrouwen juist meer op zoek zijn naar wat brutalere, pittige en/of grappigere teksten voor op shirts. Een T-shirt waarvan je in ieder geval denkt: ‘Hey, die is tof! Daar is tenminste niet zomaar wat opgeknald, maar daar is echt leuk over nagedacht…’ Ik vind dus dat er wat meer aandacht besteed mag worden aan shirts, die zoveel verschil uit kunnen maken in (bijna al!) onze outfits. Et voila: het idee voor een eigen shirt-lijn is geboren.

Dus voor iedereen die zich elke keer rot moet zoeken naar zulke awesome shirts: bij dezen! Ze staan overal leuk bij, of je nu gaat voor een casual-, een nette of een stap-outfit.
10407730_1505477616369066_3102656086645431723_n

Win een shirt!

De T-shirts zullen binnenkort te koop zijn via mijn online webshop, www.byzimra.nl. De lancering hiervan zal hopelijk nog voor de kerst plaatsvinden. En speciaal voor de lezers van mijn blog mag ik nog drie shirts naar keuze weggeven! Reageer onder dit blog of stuur me een tweet, Instagram- of Facebook-berichtje waarin je laat weten dat je kans wilt maken. Wij zullen vlak voor de lancering van de website de winnaars bekend maken! 🙂

Feedback op de T-shirts wordt natuurlijk ook heel erg gewaardeerd. Dus ook daarover mag je een berichtje sturen!