Winnen: tickets naar Barcelona!

Als ik aan een zomerse stad denk, dan denk ik aan Barcelona. Iets meer dan twee uurtjes vliegen en je bivakkeert al in een prachtige, Mediterraanse omgeving (inclusief palmbomen!). In de zomer is het er gemiddeld tussen de 21 en 29 graden: goed toeven dus.
Er is zoveel te zien: Park Güell, ontworpen door Antonio Gaudí, het Barcelona Aquarium en het megagrote winkelcentrum Maremàgnum zijn slechts een paar van de hotspots die Barça te bieden heeft.

11313703_sPark Güell

Hotspots in overvloed
En er is meer. Véél meer. De stranden, bijvoorbeeld. Als je de stad even zat bent, wandel je naar één van prachtige stranden voor een ultieme relaxmiddag. Dankzij het blauwe, heldere water en het goudgele strand waan je je even op een tropisch eiland. En ook foodies zijn op hun plek in Barcelona. Natuurlijk zijn er tapasbars in overvloed, waar je je tegoed kunt doen aan garnalenkroketjes, patatas bravas, gamba’s en kakelverse tortilla’s. Of doe een lekker drankje, bijvoorbeeld in El Xampanyet, waar je de plaatselijke cava kunt proeven. Eén van de meest sfeervolle drinkgelegenheden in Barcelona.

Winnen!
Zie jij een zomers tripje naar de zonnige Spaanse stad wel zitten? Goed nieuws! Wij mogen in samenwerking met Skyscanner.nl, de site waarmee je prijzen van vliegtickets, hotels en autoverhuur met elkaar kunt vergelijken, 6 vliegtickets naar Barcelona weggeven. Meedoen is easypeasy: je hoeft alleen maar dit winformulier in te vullen en aan te geven wie jij meeneemt op deze trip en waarom. Buena suerte! Deze actie is inmiddels gesloten! Je kunt niet meer meedoen.

Beeld: 123RF