Winnen: treinreis naar één van de vijf Duitse hotspots!

Stiekem reis ik liever met de trein dan per vliegtuig. Er is geen incheckprocedure, je hebt veel meer beenruimte en het feit dat ik me niet kilometers boven de grond bevind, is ook geruststellend. Ik ben een paar keer naar Parijs getreind en dat beviel heel goed. Een tijdschrift lezen, wat eten en je bent al op de plek van bestemming. Ideaal.

Wat blijkt tot mijn grote verrassing: ook Duitse topsteden als Düsseldorf, Keulen en Frankfurt zijn makkelijk per trein te bereiken. Met NS Hispeed reis je binnen no-time naar meer dan 1800 Duitse bestemmingen – en dat al vanaf 19 euro. Naar Keulen zoef je bijvoorbeeld al in twee uur en 38 minuten (gerekend vanaf Amsterdam). Even relaxen in de trein en voor je het weet kun je al hotspots als de Hohenzollernbrücke en de prachtige Dom bekijken.

Winnen!
Heb jij wel zin in een treinreis naar één van de mooie steden die in Duitsland te vinden zijn? Goed nieuws: VIVA mag in samenwerking met NS Hispeed 1×2 treintickets weggeven! Je kunt kiezen uit de bestemmingen Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of Frankfurt en opstappen kan in Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Om kans te maken hoef je alleen het winformulier in te vullen. Wie weet ga jij dan wel samen met je lief/vriendin/moeder kunst en cultuur snuiven in Keulen (veel monumenten en musea), shoppen in Duisburg (heeft één van de grootste winkelcentra van Europa) of markthoppen in Düsseldorf!

Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.

© Beeld: Thinkstock