WIN: 10x Miraculous Oil van VEET voor een zachte huid met de perfecte glow

Veet Miraculous Oil

Geef je huid extra liefde en verwenning met de nieuwe Miraculous Oil van VEET. De verzachtende en voedende olie bevat alles wat je huid nodig heeft om weer even tot rust te komen in deze stressvolle tijden. VIVA mag 10x deze wonderolie weggeven!

De zomer is aangebroken en voor veel mensen dus ook het ontharen. Welke methode je hier ook voor gebruikt, de VEET Miraculous Oil is een musthave in dit proces! Tijdens het ontharen verwijder je niet alleen de haartjes, maar ook de beschermende laag van de huid. Dit zorgt voor irritaties als roodheid, kleine pukkeltjes en een droge huid. Maar niet voor lang… Door de Veet Miraculous Oil voor of na het ontharen aan te brengen voorzie je je huid van noodzakelijke hydratatie en voorkom je vervelende huidirritaties. De huid blijft tot wel 24 uur soepel en gehydrateerd. Met als resultaat: een verzorgde egale huid. En niet alleen dat, de olie laat ook nog eens een prachtige glow achter.

100% natuurlijk

De VEET Miraculous Oil bestaat 100% uit natuurlijke oliën. De olie is niet alleen geschikt voor het lichaam, maar kan ook op het gezicht aangebracht worden. Of je nou een droge, normale of vettige huid hebt, de Veet Miraculous Oil is voor ieder huidtype geschikt! De olie zit vol verzorgende ingrediënten zoals sheaboter, avocado-olie en arganolie die de huid voeden met belangrijke vitamines. Echt verwennen dus!

De tekst gaat verder onder de foto

Winnen

Wil jij graag de VEET Miraculous Oil winnen? Vul het onderstaande winformulier in en maak kans!