Winnen: ‘Verslingerd’ van blogger Lisette!

verslingerd

Van een aantal VIVA-bloggers is de ster flink rijzende. Zo bracht Martin onlangs zijn debuutroman uit. Lisette is inmiddels al zowat een oudgediende in het schrijversvak: sinds kort shinet alweer haar derde roman in de winkels.

Verslingerd is het vervolg op Verkikkerd, een heerlijk grappige chicklit over studente Lucy. In het eerste deel konden we lezen hoe ze haar weg vond tussen de nerds op de universiteitscampus en vindt ze haar grote liefde in Kikker. Verslingerd gaat verder waar Lucy en co gebleven waren. Lucy is inmiddels een bekende beautyblogger en natuurlijk nog steeds stapelverliefd op Kikker. Ook zijn carrière gaat lekker: hij neemt een duet op met de bekende zangeres Laura. Maar blijft het wel bij zingen?

En wie kan een boek nou beter aanprijzen dan de auteur zelf? We vroegen Lisette naar de vijf beste redenen waarom je Verslingerd in je vakantiekoffer moet proppen.

5 onweerlegbare redenen om deze zomer Verslingerd te lezen!

1. Omdat je alleen dan ontdekt wat het woord ‘kachelplakwatje’ betekent.
2. Omdat je zo iets te lezen hebt na het WK.
3. Omdat het hoog tijd is om gewoon eens schaamteloos hard te lachen (en eh, heel misschien een heel klein ieniemieniebeetje te huilen).
4. Als je Verkikkerd hebt gelezen: omdat je in Verslingerd leest hoe het verdergaat met je favoriete personages. Lucy, Kikker, Hermelien, Chewy en alle anderen hebben jou dus gewoon OOK gemist.
5. Als je Verkikkerd nog niet gelezen hebt: omdat Verkikkerd nu voor slechts 12,50 in de winkel ligt. Dat is nog niet eens vier cent per pagina!

Wij mogen tien exemplaren weggeven van deze hilarische chicklit van eigen bodem! Klik hier om naar het winformulier te gaan.