Wie is jouw favoriete VIVA400-vrouw? Stem nu!

Hij is er weer: de VIVA400! Dé lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied.

Op 12 december gaat het gebeuren: dan reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. Zoals elk jaar zijn er weer 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken.

Welk toptalent verdient volgens jou absoluut een VIVA400-award? Stem per categorie op jouw favoriete VIVA400-vrouw en wie weet gaat zij op 12 december wel met een award naar huis. Stemmen kan tot en met 2 december 2019.VIVA presenteert voor de twaalfde keer de VIVA400. Dé lijst van 400 inspirerende, ambitieuze vrouwen. Tijdens de awardshow in december worden prijzen uitgereikt in 7 categorieën: Zakenwonders, Creatieven, Wereldverbeteraars, Zorgdragers, Techtalenten, Krachtpatsers en de Visionista’s. De genomineerde met de meeste stemmen maakt kans op de publieksprijs.

4x VIVA lezen voor € 12,-

Gestemd op je favoriete VIVA400-vrouw en daarna graag op de hoogte blijven van alles rondom VIVA400? Je kunt VIVA nu 4 weken uitproberen voor € 12, en je abonnement stopt automatisch.

Neem een abonnement