Stem op jouw VIVA400-favoriet!

De enige echte VIVA400-lijst is bekend! Een lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Welke talentvolle vrouw verdient volgens jou de VIVA400-award? Stem op jouw favoriet!

Op 15 november is het weer zover: dan reikt VIVA voor de elfde keer de enige echte VIVA400-awards uit. Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten.

De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen zes categorieën; Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders. Je kunt tot 6 november je stem uitbrengen op jouw favoriet.

Al elf jaar aan de top
De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen zes categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders. Daarnaast is er een publieksprijs zodat jij, naast de zes awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kunt stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2018.

Wie is de VIVA400-vrouw?

De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.